KATWIJK - Het was een goed weekend voor de regionale ploegen in de Tweede Divisie. Zowel VV Katwijk, Rijnsburgse Boys als Quick Boys pakten zaterdag de volle buit.

Quick Boys won in een spekatakelstuk met 7-2 van Excelsior Maassluis. Het verslag van dit duel is hier te lezen.

Rijnsburgse Boys zegevoierde met het kleinst mogelijke verschil bij Kozakken Boys. In Werkendam zorgde Furhgill Zeldenrust voor het enige doelpunt van de wedstrijd: 0-1.

VV Katwijk wist op bezoek bij Koninklijke HFC eveneens te winnen. Ahmed El Azzouti wist de ploeg van Anthony Correia op voorsprong te zetten, maar nog voor rust werd het gelijk door Jacob Noordmans. In de tweede helft werd het verschil gemaakt door treffers van Kay Blokland en Tim Freriks: 1-3.

In de stand staan Quick Boys (25), Katwijk (24) en Rijnsburgse Boys (23) respectievelijk vierde, vijfde en zesde. AFC voert de ranglijst aan met 27 punten.