KATWIJK - In de Tweede Divisie blijft het waarschijnlijk tot de laatste speeldag spannend. De nummers één en twee, Katwijk en AFC, speelden dit weekend allebei gelijk. Rijnsburgse Boys, de nummer drie, kwam zodoende dichterbij. Quick Boys lijkt uitgeschakeld voor de tiel, maar is wel aan een ijzersterke reeks bezig en staat vierde.

Op De Krom maakte Zakaria Eddahchouri namens de gasten van Koninklijke HFC na een dik half uur alweer zijn veertiende treffer van het seizoen. Genoeg voor de zege was dit echter niet want een kleine twintig minuten voor tijd zorgde Des Kunst namens Katwijk voor de gelijkmaker. Katwijk blijft koploper aangezien concurrent AFC eveneens gelijk speelde met 1-1 tegen Noordwijk.

Tussen Katwijk en AFC zit een puntje verschil en daar weer een punt achter staat Rijnsburgse Boys dat zaterdag met 2-0 won van Kozakken Boys. Het verschil werd na rust gemaakt door treffers van Roderick Gielisse en Dani van der Moot.

Quick Boys bleef in de uitwedstrijd tegen Excelsior Maassluis voor de zvende keer op rij ongeslagen (6 overwinningen en een gelijkspel). Door doelpunten van Youssef El Kachati en Ravelino Junte wonnen de gasten met 0-2.