Bewolkt10.6 ℃

Willemsen- de Koning Groep B.V. - Marc Bolderman in Arnhem

Willemsen- de Koning - Marc Bolderman


Willemsen-De Koning is de oudste en een van de grootste Gelderse personenvervoerders. In en rondom Arnhem, maar ook in de rest van Nederland, voert WdK opdrachten uit voor provincies, gemeentes en organisaties zoals zorginstellingen. Dat betreft onder meer zorgvervoer, leerlingenvervoer, regiotaxivervoer en werknemersvervoer, waarbij WdK in het merendeel van de projecten tevens als vervoersregisseur optreedt.

DGA Marc Bolderman heeft nadrukkelijk aandacht voor het optimaliseren van de vervoersactiviteiten van Willemsen-De Koning, in het bijzonder rekening houdend met alle uitdagingen waar de sector de voorbije jaren en in de toekomst mee te maken heeft. Zo kampt ook de vervoersbranche met personeelstekorten. Daar komen bovendien nog materiële tekorten bij, een probleem dat Bolderman voorzag en dat hem deed besluiten om in een vroeg stadium extra auto-onderdelen in te slaan. Vanwege deze vooruitziende blik blijft de vloot van Willemsen-De Koning anno nu zonder problemen in beweging.

Daarnaast worden er vandaag de dag andere eisen gesteld aan zorg. Dat werkt door in het zorgvervoersbranche, die in deze ontwikkeling moet meebewegen. Tegelijkertijd staat ook Willemsen-De Koning voor een forse verduurzamingsopgave, waarin het overigens al zeer betekenisvolle stappen heeft gezet. Een aanzienlijk deel van de voertuigen in het wagenpark rijdt namelijk al op groene brandstoffen en/of batterijen en het doel is om dit aandeel in de komende jaren uit te breiden, tot de volledige vloot is verduurzaamd. Want waar verduurzaming voor de ene partij een verplichting is, zien Marc Bolderman en Willemsen-De Koning er een kans in om hun bijdrage aan een duurzame toekomst te leveren.

Die ontwikkelingen kwamen samen in een project dat Marc Bolderman en Willemsen-De Koning uitvoerden voor een gemeente in het zuiden van het land. In samenwerking met een grote Duitse autofabrikant ontwikkelden en implementeerden Bolderman en WdK de grootschalige inzet van duurzame, toegankelijke voertuigen. Zij pasten de voertuigen aan naar de behoeften van de passagiers, met onder meer een lage vloer en instap en informatieschermen om reizigers gedurende de rit op de hoogte te houden. In acht weken tijd waren meer dan honderd auto’s gekeurd, gestickerd en klaar om te worden ingezet. Dergelijke innovaties maken dat Bolderman en Willemsen-De Koning voorop blijven lopen in de modernisering van de personenvervoersbranche.


Foto's van Willemsen- de Koning Groep B.V. - Marc Bolderman

Willemsen- de Koning Groep B.V. - Marc Bolderman image 1
Willemsen- de Koning Groep B.V. - Marc Bolderman image 2
Willemsen- de Koning Groep B.V. - Marc Bolderman image 3

Zoek een bedrijf in Katwijk:

Adres
Blankenweg 22
6827 BW  Arnhem
Telefoon
026-3232000
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Willemsen- de Koning Groep B.V. - Marc Bolderman. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map