NOORDWIJK - Op zondag 14 juli is de prachtige opera ‘Andea Chenier’ van het Royal Opera House te zien in De Muze. Klassiek ballet van het hoogste niveau op het witte doek. Kaarten voor de voorstelling à €15,- zijn te koop via de website van het theater of aan de theaterkassa.


Op een schitterend feest in het 18de-eeuse Parijs houdt dichter Andrea Chénier een vlammend betoog tegen Lodewijk XVI. Vijf jaar later is de Revolutie omgeslagen in terreur, wat de machtsverhouding verandert tussen Chénier, zijn geliefde Maddalena, en Gérard, de man die hem kan kapotmaken... Jonas Kaufmann zingt de hoofdrol in de spectaculaire uitvoering van David McVicar, onder de muzikale leiding van Antonio Pappano, met wie hij al heel vaak heeft samenwerkt. Dit epische historische drama van Giordano is de laatste productie voor Pappano als dirigent van The Royal Opera.

Over Royal Opera House

Van indrukwekkende opera's tot betoverende balletten; de registraties vanuit het Royal Opera House in Londen staan garant voor voorstellingen van topkwaliteit. En hiervoor hoef je niet naar Engeland te reizen, want je kunt ze gewoon op het witte doek bekijken in theater De Muze! Dankzij de regie met meerdere camera's is het zicht op het toneel perfect en worden de dramatiek, passie en emotie haarscherp vastgelegd. Zo voelt het net alsof je er echt bij bent!

Ticketinformatie

De filmregistratie van Andea Chenier vindt plaats op zondag 14 juli om 15:00 uur. Tickets voor de voorsetlling kosten €15,- per stuk. Voor meer informatie en kaarten, bezoek demuze.nl of neem contact op met de theaterkassa, via kassa@demuze.nl of 071-3646226. De theaterkassa is elke week geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 10u-16u.