NOORDWIJK - Op 1, 2 en 3 mei aanstaande vindt in theater De Muze het MiniMuze Festival plaats. Tijdens dit kindertheaterfestival wordt het theater omgetoverd tot heuse feestlocatie met knutselactiviteiten, schminken en natuurlijk de leukste voorstellingen voor de kleintjes. Kaarten à €10,- zijn te koop via demuze.nl/minimuze.


Wie er nog een uitje in de meivakantie zoekt, is bij theater De Muze aan het goede adres. In vakantie op 1, 2 & 3 mei organiseert het theater de eerste editie van het kindertheaterfestival MiniMuze. Dagelijks vinden er dan in het theater verschillende voorstellingen plaats voor zowel de allerkleinsten (2+), als de wat oudere kinderen (4-8 jaar). Daarnaast zijn er de hele dag door aanvullende activiteiten te beleven. Zo kunnen de kinderen knutselen in de foyer en zich laten schminken.

Het festivalprogramma

Het festival biedt een gevarieerd programma met voorstellingen die geschikt zijn voor de allerkleinsten (vanaf 2 jaar) tot de wat oudere kinderen (4-8 jaar). Families kunnen genieten van een scala aan kleurrijke en interactieve voorstellingen, waaronder:

Discodip

: achter elke traan schuilt een lach. Een aanstekelijke, grappige voorstelling voor iedereen die weleens sip is.

Het Zonnetje in Huis

: een feelgood-show over de zonnige kant van een donkere bui.

Vlieg eens Vlug

: een interactieve, humoristische kindervoorstelling over moed, dromen en ontdekken.

Anansi de Spin

: een muzikaal avontuur vol slimme streken en verrassende wendingen.

Thuis

: spannende, ontroerende voorstelling met als centrale vraag: wat maakt jouw huis je thuis?

Sjakie & Jopie

: grappige voorstelling boordevol grappige, herkenbare verhalen en vrolijke meezingers.

Aanvullende activiteiten

Naast het aanbieden van voorstellingen, organiseert De Muze ook andere culturele, creatieve activiteiten tijdens het festival. Zo kunnen de kinderen na afloop van de bezochte voorstelling knutselen in het thema van de voorstelling. Daarnaast kunnen de kinderen zich laten omtoveren tot de mooiste creaties door de grimeurs van De Toverkist. Ook is er een zogenaamde MiniMarkt in het theater aanwezig vol boeken, muziek en meer!

Ticketinfomatie

Het MiniMuze Festival belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor jong en oud! Tickets zijn verkrijgbaar voor €10,- per stuk via www.demuze.nl/minimuze. Voor gezinnen die meerdere voorstellingen willen bijwonen, is er de mogelijkheid tot stapelkorting wanneer zij voor meerdere voorstellingen kaarten aanschaffen.