NOORDWIJK - Op zaterdag 20 april staan Five Great Guitars in theater De Muze in Noordwijk met de voorstelling Guitar Heroes. Met deze jubileumshow vieren de mannen hun 25-jarig bestaan door muziek te spelen van ‘s werelds grootste gitaarmuziekanten. Kaarten voor de voorstelling à €27.50 zijn te koop via de website van het theater of aan de theaterkassa.


Sinds 1999 touren oprichter en artistiek leider Jan Kuiper en gitaarbassist Digmon Roovers door heel Nederland met hun super gitaargroep Five Great Guitars. Een opwindende reis door de wereld van de moderne gitaar met improvisatie als verbindende factor. Een unieke mix van blues, rock, funk, gypsy, pop, jazz en world muziek. Met swingende grooves en ritmes uit alle werelddelen. Dat gaan ze vieren met een prachtig nieuw programma. GUITAR HEROES. Na de zeer succesvolle Santana tributetournee Black Magic Woman bleek dat de huidige line-up een perfecte combinatie is van virtuositeit, verrassende arrangementen en zeer swingende, dansbare gitaargrooves: een droombezetting. Met zoveel combinatiemogelijkheden worden de komende decennia de allermooiste gitaarprogramma’s op de Nederlandse podia gebracht.

Over Guitar Heroes

Natuurlijk zijn de leden van Five Great Guitars ook allemaal ooit begonnen met het naspelen van de songs en solo’s van hun eigen GUITAR HEROES. In dit nieuwe programma worden op een originele manier, songs van o.a. J.J. Cale, Larry Carlton, Eric Clapton, Jeff Beck, Stevie Wonder, Fleetwood Mac, Santana, Django Reinhardt, The Allman Brothers Band en andere GUITAR HEROES van een passend en uniek arrangement voorzien. Gitaarmuziek van het allerhoogste niveau, gespeeld door vijf Nederlandse topgitaristen die al decennialang garant staan voor een unieke combinatie van kwaliteit, humor en virtuositeit.

Ticketinformatie

Tickets voor de voorstelling kosten €27.50. Voor meer informatie en kaarten, bezoek demuze.nl of neem contact op met de kassa van het theater, via kassa@demuze.nl of 071-3646226. De theaterkassa is elke week geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 10u-16u.