NOORDWIJK - Maandag 20 november is er weer een Arthouse Select avond in De Muze. Dit keer is de Britse film `The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry` als winnaar uit de bus gekomen. Een film over liefde, hoop, vriendschap en de kleine dingen in het leven tijdens een bijzondere reis door het ongerepte Zuid-Engeland.


‘The Unlikely Pilrimage of Harold Fry’ gaat over het leven van Harold Fry (Jim Broadbent) die met zijn vrouw Maureen (Penelope Wilton) een heel normaal bestaan hebben in een dorpje in Zuid-Engeland. Op een doordeweekse ochtend verlaat hij zijn huis om een brief te posten aan zijn vriendin Queenie die op sterven ligt. Hij weet dan nog niet dat hij aan een onwaarschijnlijke reis begint naar Berwick-upon-Tweed, de meest Noordelijke stad van het land. Hij heeft geen wandelschoenen, geen kaart en telefoon. Hij weet alleen dat hij door moet blijven lopen, om Queenie hoop en steun te geven. Onderweg ontmoet hij allerlei mensen met hun eigen bijzondere verhalen en sommigen lopen zelfs met hem mee omdat ze geloven in zijn doel. The Unlikely Pilgrimage is een verhaal over liefde, hoop, vriendschap en over de kleine dingen in het leven.

Over Arthouse Select

Elke derde maandag van de maand is er een Arthouse Select avond in De Muze. Tijdens deze avonden bepaald het publiek de film die de volgende editie te zien zal zijn. Voorafgaand aan de film krijgt het publiek altijd drie trailers te zien. Bezoekers krijgen vervolgens de mogelijkheid om te stemmen op de film welke zij de volgende editie willen zien.

Tickets voor deze Arthouse Select editie zijn te koop via de website van het theater: demuze.nl, mail naar kassa@demuze.nl of bel 0713646226.