KATWIJK - In de Tweede Divisie hebben de regionale ploegen wisselende resultaten geboekt. Katwijk won overtuigend bij Excelsior Maassluis terwijl Rijnsburgse Boys verdienstelijk gelijk speelde bij IJsselmeervogels en Quick Boys in eigen huis onderuit ging.

VV Katwijk zat eigenlijk voor rust al op rozen in Maassluis door doelpunten van Robert Susan (strafschop), Mike van den Ban en Marouna Afaker. Van den Ban wist na de rust zijn tweede te maken alvorens Daan Blij namens de thuisploeg de eer redde met een 1-4 eindstand tot gevolg.

Rijnsburgse Boys kwam bij IJsselmeervogels na 36 minuten op voorsprong door een doelpunt van Joël Tillema. Een benutte strafschop van Van den Meiracker bepaalde de eindstand op 1-1.

Quick Boys liep tegen een nederlaag aan tegen een efficiënt Kozakken Boys dat zowel voor als na de rust scoorde via Tyrone Conraad en Kay Tejan (0-2).