KATWIJK - In de Tweede Divisie hebben zowel Katwijk als Rijnsburgse Boys zaterdag een knappe uitzege behaald. Quick Boys ging op eigen veld onderuit.

VV Katwijk sloot een zware week, waarin het tweemaal uitkwam tegen Quick Boys, af met een knappe zege bij HHC Hardenberg. Halverwege de tweede helft beslisten de gasten het duel met twee doelpunten binnen drie minuten. Jordy Hilterman opende de score en een mooie vrije trap van Joey Jongman besliste het duel, en daar deed een late tegentreffer van Fatima niets aan af: 1-2.

Bij Rijnsburgse Boys was er een glansrol voor Dani van der Moot die in het uitduel bij Scheveningen liefst drie keer het net wist te vinden. Scheveningen kwam twee keer op voorsprong, maar in beide gevallen zorgde de aanvaller voor de gelijkmaker. In het laatste half uur nam Rijnsburgse Boys afstand door treffers Jeroen Spruijt, Marc Magan en nogmaals Van der Moot: 2-5

Quick Boys ging na de twee derby's tegen Katwijk op eigen veld onderuit tegen De Treffers. Een doelpunt van Lowie van Zundert voor rust en Coen maetzdorf vlak voor tijd bepaalden de eindstand op 0-2.