NOORDWIJK - VV Noordwijk heeft er zaterdagmiddag voor gezorgd dat de spanning in de Tweede Divisie nog groter wordt. De ploeg van Kees Zethof won op het eigen Duinwetering met 2-1 van koploper Quick Boys en vindt daardoor zelf ook de aansluiting met de top van de ranglijst.

Het vuurwerk zat 'm in deze Bollenstreek-derby voornamelijk in de tweede helft nadat er voor rust weinig gebeurde voor beide doelen.

Het was uiteindelijk Jesper de Vré die in de 64e minuut de ban brak door tegen zijn oude ploeg te scoren. Een klein kwartier later wist Sem van Oosten de stand op 2-0 te brengen. Ivailo Staal deed nog wel wat terug voor de ploeg van Edwin Grünholz, maar darbij bleef het.

In de stand staan Quick Boys en De Treffers nu op kop met 22 punten uit elf wedstrijden met Katwijk en AFC op één punt achterstand. Vervolgens volgen Rijnsburgse Boys (20), HHC (19) en Noordwijk (18 punten) waardoor er dus zeven ploegen binnen de vier punten staan.