KATWIJK - Voor regerend kampioen VV Katwijk had de competitie in de Tweede Divisie niet beter kunnen beginnen. Op de eerste speeldag wist de ploeg van trainer Anthony Correia een onvervalste zevenklapper te produceren in de thuiswedstrijd tegen Jong FC Volendam: 7-0.

De Volendamse beloften kwamen er geen moment aan te pas in Katwijk en keken al binnen tien minuten tegen een 2-0 achterstand aan door treffers van Ahmed El Azzouti en Robbert Susan. Nog voor de rust maakte El Azzouti zijn tweede en Tim Freriks bepaalde de ruststand op 4-0.

Ook in de tweede helft was het verschil tussen beide teams te groot Kilian van Mil en Mukhtar Suleiman voerden de score verder op waarna El Azzouti zich kroonde tot man van de wedstrijd door zijn derde van de middag te maken.