KATWIJK - VV Katwijk is voor het tweede jaar op rij de beste amateurclub van Nederland. De ploeg van trainer Anthony Correia prolongeerde de titel van de Tweede Divisie na een 2-1 overwinning op Spakenburg.

Een unieke prestatie aangezien de Katwijkers halverwege de competitie nog tien punten achterstand hadden op de toenmalige koploper AFC. De kampioenswedstrijd tegen Spakenburg verliep niet geheel vlekkeloos. Zo zag aanvoerder Robbert Susan al in de eerste helft een strfschop gekeerd worden door keeper Alessandro Damen.

Namens de gasten wist Maurice de Ruiter kort na rust wel vanaf elf meter te scoren, maar kort hierna zorgde Kay Blokland voor de gelijkmaker. Tien minuten voor tijd liet Ahmed el Azzouti Sportpark De Krom vervolgens ontploffen: 2-1.

Achter Katwijk pakte Rijnsburgse Boys, dat op de laatste speeldag met 3-2 won van Noordwijk, de tweede plaats, nog voor AFC. Quick Boys verloor met 4-3 bij IJsselmeervogels en eindigde uiteindelijk als zesde.