KATWIJK - Het blijft ongemeen spannend in de top van de Tweede Divisie. VV Katwijk deed daarin vandaag goede zaken door de topper tegen HHC uit Hardenberg met 2-1 te winnen. De beslissende treffer viel pas ver in blessuretijd.

Lang leek het duel in een gelijkspel te eindigen. De gasten waren na een kwartier op voorsprong gekomen via Jesper Drost en die, op dat moment, terechte stand bleef tot de rust staan.

De tweede helft was net op gang toen Ahmed El Azzouti de gelijkmaker liet aantekenen en de aanvaller miste kort daarna een grote kans om zijn ploeg op voorsprong te schieten. In extremis pakte VV Katwijk de zege alsnog toen Tim Freriks, inmiddels zes minuten in blessuretijd, werd weggestuurd en de 2-1 achter keeper Borgman schoot.