KATWIJK - In de Tweede Divisie zijn Quick Boys en Katwijk verder op achterstand gekomen bij de top drie van het klassement. VV Katwijk ging in eigen huis onderuit tegen laagvlieger FC Lisse terwijl Quick Boys het onderspit moest delven bij de nieuwe koploper De Treffers.

Katwijk kon in de thuiswedstrijd tegen FC Lisse nooit echt een vuist maken. Via El Azzouti en Susan kreeg de thuisploeg wel kansen, maar de beste mogelijkheid van de eerste helft was voor Lissenaar Zwetsloot die de binnenkant van de paal raakte.

Na de rust was het beeld niet veel anders, maar vergoedde de spanning nog iets. Na enkele mogelijkheden over en weer leek het op een doelpuntloze remise af te stevenen, maar vijf minuten in blessuretijd sloeg FC Lisse alsnog toe via Pérez Stoof: 0-1

Quick Boys moest op bezoek bij De Treffers in Groesbeek en wetende dat koploper AFC twee punten had laten liggen lagen er kansen voor beide ploegen. Uiteindelijk vielen ale doelpunten in de tweede helft. Kort na rust opende Vlijter namens de thuisploeg de score en vlak voor tijd wist Toppenberg het duel in het voordeel van De Treffers te beslissen dat zodoende de koppositie overneemt. De treffer in blessuretijd van El Kachati was slechts voor de spreekwoordelijk eer: 2-1.