KATWIJK - Ondanks dat VV Katwijk tot nu toe pas vijf wedstrijden in de competitie speelde, heeft de clubleiding het contract met Anthony Correia verlengd. Dit betekent dat hij ook in het seizoen 2021-2022 de hoofdtrainer van VV Katwijk zal zijn.


Dit heeft de club zaterdag op de eigen website bekend gemaakt:
De 38-jarige oefenmeester kwam afgelopen zomer over van ODIN'59 uit Heemskerk, waarmee hij op de 2e plek stond in de Derde Divisie.

Nadat de afgelopen seizoenen zeer succesvol zijn verlopen, hebben Anthony Corria en zijn staf de opdracht meegekregen om te gaan bouwen aan een nieuwe succesvolle ploeg. Technisch directeur Cees Bruinink geeft namens de club aan: ,,Met de passie en gedrevenheid van Anthony, gekoppeld aan zijn aanvallende voetbal, past hij prima bij de selectie en onze club. Met de vele mutaties en gestopte spelers zijn we ervaring kwijtgeraakt en kost het tijd voordat we weer een ingespeelde ploeg hebben.

Ondanks een paar afwezigen door blessures, liet VV Katwijk aan het begin van het seizoen direct al fris en leuk voetbal zien. Iets wat onze trouwe supporters waarderen. Door in een vroeg stadium het contract met Anthony te verlengen, willen we een signaal afgeven. Na deze moeilijke en rare coronatijd, gaan we “samen” met de hele club de schouders eronder zetten om te werken aan een fraaie toekomst.”

Anthony Correia is sinds vier seizoenen (overdag) assistent-trainer van Telstar. Hiervoor was hij onder andere eindverantwoordelijke bij ODIN’59, VV IJmuiden en VVH Velserbroek. Ook was hij jeugdtrainer van Stormvogels Telstar, VSV en KFC. Als speler was Correia vijftien seizoenen professioneel voetballer bij Telstar. Hij kwam maar liefst 355 wedstrijden uit voor de club uit de Eerste Divisie. Van 2013 t/m 2016 was Anthony Correia tevens de aanvoerder van Telstar.