HENDRIK IDO AMBACHT - VV Katwijk heeft bijzonder goede zaken gedaan in de titelstrijd door zelf met 1-3 bij te winnen bij ASWH terwijl direct concurent in eigen huis onderuit ging. Bij de Katwijkers was er een glansrol voor Kilian van Mil die voor een loepzuivere hattrick wist te zorgen.

In Hendrik IDO Ambacht kwam de thuisploeg kort voor rust op voorsprong door Sam van der Kreeke. Katwijk had het lastig, maar daar kwam na de rust verandering in.

Kilian van Mil, niet geheel fit op de bank begonnen, kwam na een uur spelen in het veld en wist binnen tien minuten een loepzuivere hattrick voor zijn rekening te nemen. Trainer Anthony Correia beschermde daarna zijn aanvaller tegen verdere blssures door hem ook weer te wisselen.

VV Katwijk heeft met nog vijf wedstrijden te gaan negen punten voorsprong op Koninklijke HFC.