RIJNSBURG - Rijnsburgse Boys heeft zaterdag een ruime derbyzege weten te boeken op FC Lisse. Ondanks dat de thuisploeg het grootste deel van de wedstrijd met tien man speelde was men op Middelmors met 4-1 te sterk.

Een glansrol was er, niet voor het eerst dit seizoen, voor Furhgill Zeldenrust. Nadat de gasten uit Lisse al na vijf minuten op voorsprong waren gekomen via Enzo Stroo wist de thuisploeg aan de hand van Zeldenrust de wedstrijd volledig te doen keren. Hij gaf niet alleen voor de assist op Jeroen Spruijt die de gelijkmaker betekende, maar scoorde vervolgens zelfs in kort tijdsbestek tweemaal. Tussen zijn twee treffers in stond Rijnsburgse Boys inmiddels wel met tien man nadat Nino Klaver te laat kwam in een duel en rood zag.

Ondanks die man minder bleef de thuisploeg ook na rust goed overeind en vlak voor tijd bekroonde Zeldenrust zijn sublieme wedstrijd met een hattrick : 4-1.