KATWIJK - Op de eerste speeldag van de Tweede Divisie heeft Quick Boys zich in eigen huis laten verrassen door Kozakken Boys. De gasten uit Werkendam wonnen met het kleinst mogelijke verschil.

Dit was een zwaar deksel op de neus voor de ploeg van trainer Edwin Grünholz aangezien de thuisploeg de gehele wedstrijd de betere was en voldoende kansen kreeg. Zo zijn in de eerste helft Tommy Bekooij (2x), Kevin van Kippersluis en Jefrey Ket gevaarlijk, maar de uitstekende keeper Kieboom van de gasten weet zijn ploeg tot de rust op de nul te houden.

Dat gebeurt ook na de rust want opnieuw heeft Van Kippersluis het vizier niet op scherp staan en mikt naast. Aan de andere kant weet Paul van der Helm handelend op te treden bij een uitbraak van Kozakken Boys. Nadat ook Sem van duijn de bal niet achter Kieboom krijgt gebeurt het onvermijdelijke en dat is dat de goal aan de andere kant valt. Met nog ruim tien minuten op de klok is het Thomas Marijnissen die de ban breekt: 0-1. Zelfs een punt is Quick Boys niet gegund als eerst Jesper de Vré een opgelegde kans mist en uiteindelijk Jan Willem Kamp op de paal kopt.