RIJNSBURG - Quick Boys heeft de kans op de koppositie in de Tweede Divisie laten liggen door in de derby bij Rijnsburgse Boys op 1-1 te blijven steken.

Op een regenachtig Middelmors waar de wedstrijd eerder dit seizoen werd afgelast vanwege een brand bij de thuisclub. Het stroef draaiende Rijnsburgse Boys van trainer Martin Lagendijk gunde koppositie niet zomaar aan de gasten uit Katwijk en ging er vanaf de eerste minuut vol in. Toch was het Quick Boys dat na 35 minuten de leiding nam toen keeper Zonneveld een schot van Offerhaus niet onder controle kreeg en Nick Broekhuizen wel raad wist met de rebound.

Na een uur spelen kwam de thuisploeg verdiend op gelijke hoogte middels een afstandsschot van Nino Klaver. Hoewel er nog kansen aan beide kanten vielen te noteren bleef het hierbij en was Rijnsburgse Boys vooral de morele winnaar nadat men in de voorgaande vijf wedstrijd slechts één punt behaalde. De "Uien"staan na het gelijke spel op een vijftiende plaats. Quick Boys klimt ondanks het gelijke spel naar de tweede plaats op twee punten achterstand van koploper Spakenburg.