KATWIJK - De spanning in de Tweede Divisie is zelden zo hoog geweest als op dit moment. Tijdens de "Super Saturday" van dit weekend speelde de complete top vier tegen elkaar. VV Katwijk deed de beste zaken door koploper HHC te verslaan, om daarmee zowel de koppositie als de tweede periodetitel op te eisen.

Met nog elf wedstrijden te gaan is echter alles nog open. Katwijk is weliswaar koploper maar HHC en AFC, dat zaterdagmiddag met 2-0 won van IJsselmeervogels, staan op slechts één punt achterstand. Laatstgenoemde ploeg staat op twee punten vierde terwijl ook Kozakken Boys en Rijnsburgse Boys nog op het vinkentouw liggen met slechts vier punten achterstand op de koploper.

Op de Krom werd de koploper uit Hardenberg in ieder geval van de troon gestoten. HHC Hardenberg kwam in de 12e minuut op voorsprong door een ongelukkig eigen doelpunt van Bart Sinteur. Halverwege de eerste helft draaide Katwijk het duel in drie minuten tijd echter volledig om waarbij Joey Jongman tweemaal de aangever was. Doelpuntenmakers waren Marciano Mengerink en Robbert Susan en na de 2-1 volgde er nog een razend spannende tweede helft doch gescoord werd er niet meer.

Katwijk - HHC 2-1 (2-1)
12. Sinteur (e.d.) 0-1
25. Mengerink 1-1