KATWIJK - FC Rijnvogels heeft dinsdagavond het hoofdtoernooi van de KNVB-beker weten te bereiken. De ploeg van trainer/coach Thomas Duivenvoorden won met het kelinst mogelijke verschil van ACV uit Assen (1-0).

Het enige doelpunt van de wedstrijd viel op slag van rust en kwam op naam van Sieb Rutgers. Na de rust hielden de Katwijkers knap stand tegen de ploeg die men komende zaterdag weer treft. Dan in competitieverband en in Assen.

Quick Boys wist de tweede kwalificatieronde niet te overleven. tegen derde-divisionis Sporting '46 uit Woerden ging men met 1-2 onderuit. Bram Franken had de thuisploeg in de eerste helft nog wel aan de leiding gebracht. De winnende goal voor de gasten viel in blessuretijd.