KATWIJK - Rijnsburgse Boys heeft zich dinsdagavond weten te plaatsen voor het hoofdtoernooi van de KNVB-beker. De ploeg van Henk Wisman was in de derby bij Quick Boys met 0-2 te sterk.

Een terechte uitslag want de gasten uit Rijnsburg waren in de eerste helft al de betere op sportpark Nieuw-Zuid al wist men dat toen nog niet in doelpunten uit te drukken. Tweemaal werd de paal geraakt en daarnaast had Quick Boys in keeper Paul van der Helm zijn beste man.

Toch moest de doelman na rust wel capituleren. Eerst was uitblinker Furghill Zeldenrust jet eindpunt van een vloeiende aanval en even later kon Dani van de Moot raak koppen vanuit een hoekschop. De gasten wisten hierna het duel gecontroleerd uit te spelen.

VV Katwijk
VV Katwijk wist zich niet te plaatsen voor het hoofdtoernooi. Ondanks doelpunten van Ahmed el Azzouti en Tim Freriks ging men verrassend met 2-3 onderuit tegen Harkemase Boys.