RIJNSBURG - In de strijd om de plaatsen achter de voorlopig ongenaakbare koploper Katwijk heeft Rijnsburgse Boys zaterdag met 4-1 van De Treffers gewonnen. Jeroen Spruijt kroonde zich tot "Man of the Match" door liefst drie goals en een assist voor zijn rekening te nemen.

Spruijt maakte zijn eerste treffer na 26 minuten toen hij na een goedlopende aanval in stelling werd gebracht door Rob Zandbergen en koppend voor de 1-0 zorgde. nog voor de rust werd die score verdubbeld door Furhgill Zeldenrust, op aangeven van Spruijt.

Nadat De Treffers na rust op zoek ging naar de aansluiting sloegen de "Uien" na een dik uur opnieuw toe. Spruijt werd weggestuurd door Bram de Bruin en passeerde keeper Kornelis met een fraai schot. Kort hierna deden de gasten via Tije ten Den iets terug, maar het slotakkoord was voor Rijnsburgse Boys. Kort nadat Max Hudepohl de lat ad geraakt wist Spruijt vanaf de strafschop stip zijn derde van de middag te naken: 4-1