RIJNSBURG - Rijnsburgse Boys zorgde op de Middelmors niet voor het eerst voor een doelpuntenfestijn. Tegen Excelsior Maassluis werd er met 4-3 gewonnen met name dankzij twee treffers van Dani van der Moot (foto).

Tegenstander Excelsior Maassluis kwam na ruim een kwartier wel aan de leiding via Daan Blij. Daarna maakte de thuisploeg in een tijdsbestek van elf minuten, weliswaar onderbroken door de rust, van een 0-1 achterstand een 3-1 voorsprong. Jeffrey Jongeneelen, Dani van der Moot en Bert Koomen waren de doelpuntenmakers.

De gasten knokten zich echter knap terug. Jeremy Moreno en Sefa Kurt brachten het duel weer in evenwicht, maar een kwartier voor tijd zorgde Van der Moot voor de beslissing met de 4-3.