RIJNSBURG - Bij de hervatting van de Tweede Divisie heeft de derby tussen Rijnsburgse Boys en Quick Boys het nodige vuurwerk opgeleverd. Met een vroege rode kaart en zes doelpunten viel er genoeg te beleven op Middelmors, maar een winnaar kwam er niet: 3-3.

Rijnsburgse Boys leek na een uur spelen op rozen te zitten. Quick Boys kwam al na tien minuten met een man minder te staan toen Ogidi Nwankwo rood zag toen hij de doorgebroken Assante neerhalde. Kort voor rust scoorde Nino Klaver en de tweede helft was net tien minuten op gang toen Rob Zandbergen die score verdubbelde.

Quick Boys toonde echter het nodige karakter en veerkracht mede dankzij invaller Sem van Duijn die de aansluitingstreffer maakte en even later zijn ploeggenoot Youssef el Kachati gelijk zag maken. Van Duijn wist vijf minuten voor tijd zelfs voor de 2-3 te zorgen, maar genoeg voor de zege was het niet, want nog geen twee minuten later bepaalde Anthony van Dongen de eindstand op 3-3.