GROESBEEK - Quick Boys heeft zaterdag sportieve revanche genomen op De Treffers door in Groesbeek met 1-3 te zegevieren. Eerder dit seizoen ging de ploeg van trainer Edwin Grünholz nog met 0-2 onderuit tegen De Treffers.

De gasten kwamen al na tien minuten op voorsprong toen Tommy Bekooij tussen twee verdedigers in keeper Kornelis wist te verschalken. Joey Ravensbrgen zorgde kort voor rust zelfs bijna voor de 0-2, maar zijn inzet kwam op de paal.

Kort na rust kwam De Treffers op gelijke hoogte via topscorer Lowie van Zundert en vervolgens kwam Quick Boys onder zware druk te staan. Keeper Van der Helm en de solide verdediging hielden echter stand waarna de gasten zich in de laatste twintig minuten bijzonder slagvaardig toonden. Olaf van der Sande wist vanuit de draai te scoren en tien minuten voor tijd gooide Ricardo Kuijvenhoven de wedstrijd definitief in het slot: 1-3.