SPAKENBURG/HARDENBERG - In de Tweede Divisie hebben de regionale ploegen wisselende resultaten behaald op de laatste speeldag van 2019. Waar Katwijk wist te zegevieren (zie verslag elders) daar ging Quick Boys onderuit en moest Rijnsburgse Boys zich tevreden stellen met een puntendeling.

Quick Boys ging bij HHC met 3-1 onderuit waardoor de ploeg uit Hardenberg zich tot winterkampioen kroonde. Dennis Kaars maakte vlak voor rust nog wel de gelijkmaker, maar uiteindelijk bleek HHC in de tweede helft te sterk.

Rijnsburgse Boys kwam op bezoek bij Spakenburg terug na een 2-0 achterstand. Vince Gino Dekker had de thuisploeg met twee treffers op voorsprong gebracht, maar nog binnen het half uur wist Furhgill Zeldenrust de aansluiting te vinden. Halverwege de tweede helft was het Anthoy van Dongen die de stand gelijk trok waar de gasten zelfs nog kansen hadden op meer.