SPAKENBURG - Voor Quick Boys is het uitduel bij Spakenburg op een teleurstelling uitgelopen. Twee doepunten in vijf minuten in de eerste helft beslisten het duel.

De wedstrijd kende een rommelige eerste helft. Een enorme misser van Barry Beijer bezorgde Dennis Kaars een enorme kans, maar hij wist doelman Leon ter Wielen niet te passeren. Aan de andere kant kopte Koos Werkman wel raak uit een vrije trap van Vince Gino Dekke. Dekker stond vijf minuten later ook aan de basis van de 2-0, waarbij Kevin Sterling de doelpuntenmaker was.

Aangezien Quick Boys in de tweede helft risico nam door vol op de aanval te spelen kreeg de thuisploeg vanuit de counter de beste kansen, maar aan de score veranderde niets meer.

Spakenburg - Quick Boys 2-0 (2-0)
33. Werkman 1-0
38. Sterlin 2-0