TIEL - Koploper VV Katwijk heeft voor het eerst dit seizoen een gelijkspel moeten toestaan. De ongenaakbare koploper won liefst twaalf duels en verloor slechts eenmaal. Op bezoek bij TEC in Tiel kwamen de Katwijkers een puntendeling overeen die pas laat tot stand kwam: 1-1.

De formatie van Hans van de Haar wist zich tijdens de voetballoze periode danig te versterken en daarmee gaf de midden moter koploper Katwijk goed partij. Gescoord werd er echter niet in de eerste helft.

Dat gebeurde wel na rust toen Bo van Essen zag dat Kevin Sterling vertrok en de snelheidsduivel had vervolgens weinig moeite om de bal achter keeper Krul te krijgen. Katwijk-trainer Anthony Correia greep in met enkele aanvallende wissels waaronder de van Excelsior overgekomen Hugo Botermans. De spits beloonde dat vertrouwen door in de 94e minuut een voorzet van Bart Sinteur achter keeper swaneveld te schieten: 1-1.