HARDENBERG - Ondanks dat de voorsprong nog altijd ruim is heeft koploper vv Katwijk zaterdag de tweede nederlaag van 2022 geleden. Op bezoek bij HHC in Hardenberg ging de ploeg van Anthony Correia in de slotfase met 1-0 onderuit.

Op Sportpark De Boshoek was het een gelijk opgaand duel die lang op een doelpuntloze remise leek te eindigen. De thuisploeg was wel het dichtst bij een openingstreffer toen Jesper Drost kort voor rust het aluminium raakte.

Vijf minuten voor tijd moest keeper André Krul alsnog capituleren toen Rob van der Leij op aangeven van Danny Bouws de enige treffer van de wedstrijd maakte. Door de nederlaag is de voorsprong van Katwijk op HHC evenwel nog altijd tien punten.

Winst was er wel voor Quick Boys en Rijnsburgse Boys. Quick Boys klopte in eigen huis Excelsior Maasluis met 3-1 door treffers van Nico Runderkamp, Youssef El Kachati en Darren Maatsen. Rijnsburgse Boys had aan een doelpunt van Rob Zandbergen voldoende om IJsselmeervogeks terug te wijzen (1-0)