KATWIJK - De zeer ruime voorsprong van VV Katwijk is in de laatste weken behoorlijk geslonken. In de derby tegen Rijnsburgse Boys wist de ploeg van trainer Anthony Correia al voor de derde keer op rij niet te winnen. De Rijnsburgers bleken met 1-3 te sterk.

De gasten kwamen kort voor rust op voorsprong via Furhgill Zeldenrust. De Katwijkers konden ook na rust het spel niet maken, maar hadden het geluk dat Bram Ros zijn eigen doelman passeerde.

Rijnsburgse Boys, dat na een moeilijke periode de weg omhoog weer heeft gevonden, voelde dat er meer te halen viel en slaagde daar ook in. Door doelpunten van Bert Koomen en Delano Asante stapten zij zegevierend van het veld.

Quick Boys
Quick Boys stapte als winnar van het veld in het middenmootduel met De Treffers. In Groesbeek kwam men door een treffer van Thomassen op achterstand, maar Youssef el Kachati trok de stand gelijk. Vlak voor tijd wist Tommy Bekooij vanaf de strafschopstip voor de 1-2 te zorgen.