KATWIJK - VV Katwijk blijft een ruime voorsprong behouden op de concurrentie nadat het zaterdag op het nippertje won van het laag geklasseerde ASWH. De ploeg uit hendrik Ido Ambacht kwam twee keer terug van een achterstand, maar moest zich uiteindelijk toch gewonnen geven (3-2).

De ploeg van Anthony Correia kwam na een kwartier spelen op voorsprong via Killian van Mil, maar de gasten bleken taai. Yarick Dorst maakte een minuut later namelijk gelijk. Vier minuten later kon het thuispubliek weer juichen toen Ahmed el Azzouti na een goede combinatie de 2-1 wist te maken. ASWH toonde opnieuw veerkracht want na ruim een half uur pegelde Clarence Bijl van afstand de gelijkmaker in de bovenhoek.

Na rust voerde Katwijk de druk steeds meer op, maar ASWH hield lang stand. Pas in de 82e minuut viel dan toch de beslissing gescoord door Rick van der Meer. Dat was tevens de eindstand, waardoor Katwijk wederom goede zaken doet en soeverein aan kop blijft.