SPAKENBURG - Bij de kraker op de Westmaat tussen Spakenburg en Katwijk zat het venijn 'm in de staart. Doordat Freriks diep in blessuretijd voor de Katwijkers scoorde is dat na speelronde drie de enige ploeg die nog zonder puntenverlies is.

Ahmed el Azzouti had de gasten na een kwartier op voorsprong gezet. Het antwoord liet niet lang op zich wachten want het duurde maar vijf minuten toen Floris van der Linden een hoekschop op zijn hoofd nam en tegen de touwen kopte. De 1-1 was tevens de ruststand.

Direct na rust stond Van der Linden ook aan de basis van de 2-1 met een perfecte voorzet op Robin Eindhoven. Hierna volgden de kansen over en weer, maar het duurde tot acht minuten voor tijd voordat de stand weer in evenwicht was toenj Quintón Christina doelman Leon ter Wielen kansloos liet. Beide ploegen geloofden nog in de winst en vooral Spakenburg ging vol ten aanval. Diep in blessuretijd kreeg men hier de rekening voor gepresenteerd toen men teveel ruimte weggaf. El Azzouti gaf voor op Tim Freriks, die knap binnenkopte: 2-3.