KATWIJK - Bij de start van de competitie in de Tweede Divisie hebben VV Katwijk, Quick Boys en Rijnburgse Boys allen de volle buit gepakt.

Regerend kampioen VV Katwijk besliste de wedstrijd tegen FC Lisse pas na de rust. Op De Krom kwam de thuisploeg halverwege de erste helft op achterstand door een doelpunt van Justin van der Putten. Kort na de rust zorgde Danny Bakker voor de gelijkmaker. De van Koninklijke HFC overgekomen Sietse Brandsma maakte vervolgens zijn eerste doelpunt in Katwijkse dienst waarna Robbert Susan het duel in het slot gooide: 3-1.

Bij Rijnsburgse Boys dat thuis speelde tegen Kozakken Boys was Furhgill Zeldenrust de gevierde man. De aanvaller racht zijn ploeg op voorsprong, maar nog voor de rust zorgde Mario Bilate voor de gelijkmaker. Vanaf de strafschopstip besliste Zeldenrust in de tweede het duel: 2-1.

Een sterk spelend Quick Boys wist in de uitwedstrijd bij De Treffers een driepunter te behalen. In Groesbeek wisten ravelino Junte en em van Duijn voor een 0-2 ruststand te zorgen. Tim Waterink bracht de spanning terug, maar een klein kwartier voor tijd was het Nick Broekhuizen die de eindstand op 1-3 bepaalde.