KATWIJK - Koploper VV Katwijk heeft dinsdagavond voor de zesde keer op rij punten laten liggen. Tegenstander Spakenburg kwam in de slotfase van het onderlinge duel toch nog tot 2-2. De ploeg van trainer Anthony Correia liep desondanks toch weer wat uit aangezien directe concurrent Koninklijke HFC met 1-0 onderuit ging bij IJsselmeervogels.

Veertien punten was het verschil tussen Katwijk en de concurrentie een paar weken terug, maar na afgelopen weekend zat er noog maar vier punten tussen de koploper en Koninklijke HFC. Na dinsdagavond zijn dat inmiddels weer vijf punten en dat hadden er eigenlijk meer moeten zijn want Katwijk was de ploeg die in eigen huis de meeste aanspraak maakte op de winst.

Toch speelde het een moeizame wedstrijd waarin Robin Eindhoven halverwege de "Blauwen"op voorsprong bracht. Na de rust was de thuisploeg wel duidelijk de beter ploeg en men leek eindelijk weer eens van het zoet der overwinning te mogen proeven toen Kilian van Mil tweemaal scoorde. Vooral de tweede, uit een vrije trap, was van ongekende schoonheid. Drie minuten voor tijd was er toch weer de teleurstelling toen Spakenburg, dat na rust nauwelijks iets had laten zien via Lowie van Zundert op gelijke hoogte kwam. Dat leed werd na afloop enigszins verzacht toen bleek dat De Haarlemse concurrent onderuit was gegaan bij IJsselmeervogels.

Rijnsburgse Boys
Achter Katwijk en Koninklijke HFC is Rijnsburgse Boys inmiddels opgeklommen naar de derde plaats. Zij wonnen dinsdagavond het uitduel bij het laag gekklasseerde ASWH met 1-3 door treffers van Dani van der Moot (2) en Rob Zandbergen.

Quick Boys komt woensdagavond in actie in een uitduel bij TEC in Tiel.