KATWIJK/RIJNSBURG - In de Tweede Divisie zijn zowel VV Katwijk als Rijnsburgse Boys tegen een thuisnederlaag opgelopen.

Katwijk had met zes punten uit twee duels een goede start, maar liet zich tegen GVVV het kaas van het brood eten, mede door de ervaren Berry Powel die twee keer wist te scoren voor de Veendendaalers. Na een kwartier kwamen de gasten op voorsprong door een schot van Danny de Leeuw die keeper Kieboom verraste, en twintig minuten later was het de 39-jarige Powel die deze score verdubbelde. Op slag van rust vond de thuisploeg de aansluiting via Marciano Mengerink en drie minuten na de pauze was het zelfs gelijk door een fraai schot van Mike van den Ban. Het werd echter de wedstrijd van Powel die profiteerde van slap verdedigen aan Katwijkse zijde en twintig minuten voor tijd de winnende maakte: 2-3.

Rijnsburgse Boys ging op Middelmors met 0-1 onderuit in de derby tegen VV Noordwijk. Raïes Roshanali zorgde voor de enige treffer van de wedstrijd en bezorgde daarmee Noordwijk, dat de wedstrijd met negen man eindigde na rode kaarten voor Westdijk en Smith, de zege.