PRAAG - Feyenoord heeft de tweede ronde van de Conference League bereikt. Op bezoek bij Slavia Praag volstond een 2-2 gelijkspel voor groepswinst. Cyril Dessers maakte beide doelpunten voor de ploeg van Arne Slot die Guus Til al voor rust met rood zag vertrekken.

In de twaalfde minuut kwamen de Rotterdammers op achterstand. Olayinka strafte nonchalance van keeper Marciano, de vervanger van de met corona besmette Bijlow, en Malacia af. Dessers rondde na een half uur een mooie actie af met de 1-1. Feyenoord sloot de eerste helft af als tiental, want Til kreeg direct rood na onbesuisd inkomen op Stanciu.

Marciano stopte na de rust kopballen van Olayinka en Kuchta, maar ging de mist in bij een schot van Holes, waarna Kuchta doel trof. In de extra tijd, na een mooie pass van Geertruida, kopte Dessers alsnog de 2-2 in.