ROTTERDAM - Feyenoord is de poulefase in de Conference League begonnen met een doelpuntloos gelijkspel bij Maccabi Haifa. De Rotterdammers mogen tevreden zijn met de 0-0 al was er een fase in de tweede helft waarin er mogelijk meer in had gezeten.

Het Sammy Ofer Stadion wordt de laatste jaren vaak bestempeld als een onneembare vesting, maar daar bleek weinig van al had de thuisploeg in de eerste helft het heft in handen met name door de bevliegingen van Tjaron Chery. De Nederlander schoot zelf op de lat boven keeper Bijlow en bracht even later David in stelling die het net ook niet wist te vinden.

Feyenoord had de zaken na de rust beter op orde en kreeg zelfs kansen waarvan er twee van Bryan Linssen wellicht meer hadden verdiend. Uiteindelijk scoorde hij niet en eindigde het duel zoals men begon. Over twee weken treft Feyenoord in De Kuip in de volgende pulewedstrijd.Slavia Praag.