ENSCHEDE - FC Twente heeft de competitie afgesloten met een tiende plaats en een 3-2 zege op het al gedegradeerde ADO Den Haag. Voor de thuisploeg kwam er daarmee een einde aan een reeks van elf wedstrijden zonder overwinning.

Het was de afscheidswedstrijd van Joël Drommel en hoewel de keeper met een overwinning van het veld stapte zal hij nog wel eens terugdenken aan de eerste helft. Degradant ADO Den Haag kwam namelijk verrassen op 0-2 en zowel bij de indraaiende corner als het afstandsschot van John Gossens zag de goalie er niet goed uit.

De ploeg van Ron Jans herstelde zich echter nog voor de rust onder meer door de in de basis debuterende Daan Rots die de 1-2 liet aantekenen. In de blessuretijd wist Luciano Narsingh de gelijkmaker te scoren vanaf de strafschopstip. Deze stand bleef na rust lang staan, maar vlak voor tijd wist Dario Dumic toch nog voor een Twentse driepunter te zorgen.