MAASSLUIS - In een open en enerverend duel hebben Excelsior Maassluis en Rijnsburgse Boys zaterdag de punten gedeeld. Reeds in de eerste helft werd er vijf maal gescoord, en na de pauze kwam er daar nog eentje bij waardoor men eindigde op 3-3.

De thuisploeg nam twee maal een voorsprong via Daan Blij en Jeremy Moreno, maar net zo vaak kwamen de gasten terug. Eerst maakte Dani van der Moot gelijk en vervolgens betekende een eigen doelpunt van Sekou Sylla de 2-2. In de blessuretijd van de eerste helft was het Bram Ros die de Rijnsburgers voor het eerst op voorsprong bracht, maar uiteindelijk was het halverwege de tweede helft uitblinker Redouan Omar Omali die voor de terechte 3-3 wist te zorgen.