KATWIJK - Katwijk en Rijnsburgse Boys hebben geen averij opgelopen in de achtervolging op koploper AFC. In een boeiende derby kwamen beide ploegen een puntendeling overeen (2-2), maar omdat de Amsterdammers eveneens gelijk speelden bij FC Lisse verandert er niets in de top drie van de Tweede Divisie.

Het was op De Krom van het begin tot het eind enerverend. Daarmee werd men op weg geholpen door een vlotte start van de gasten uit Rijnsburg. Mede geholpen door keeper Van Leeuwen wist Paul Spruijt al binnen twee minuten de score te openen. Na een kwartier werd dir verdubbeld door Dani van de Moot als eindpunt van een knappe aanval. Katwijk kreeg hierna wel zijn mogelijkheden en op slag van rust kwam men dichterbij toen Tim Freriks met een derme knal de bovenhoek vond.

Na de rust leken de kansen van de thuisploeg te slinken toen Kay Blokland rood zag na het neerhalen van Delano Asante. Met tien tegen elf knokte de Correia-equipe voor wat het waard was en dankzij een doeltreffend schot van Robbert Susan leverde dat een terechte puntendeling op: 2-2.