VEENENDAAL - Op bezoek bij GVVV heeft Rijnsburgse Boys een knappe 3-4 zege behaald. De ploeg van trainer Henk Wisman had twee keer comfortabele voorsprong, maar maakte het nog onnodig spannend.

Met name een bliksemstart met wtee goals in twaalf minuten lag aan de basis van de zege. Jeffrey Jongeneelen wist al na vier minuten de score te openen en acht minuten later was het Joel Tillema die op aangeven van Van Dongen kon scoren. Knol raakte hierna ook nog de paal waardoor de 0-2 tevens de ruststand was.

Kort na de rust maakte Philip Ties de aansluitingstreffer, maar tien minuten later was het opnieuw Tillema die een prachtaanval afrondde. Invaller Marc Magan besliste het duel definitief met een fraai afstandsschot, al werd het in de slotfase nog even spannend toen Mulder een strafschop benutte en Ties zijn tweede van de middag maakte.

GVVV - Rijnsburgse Boys 3-4 (0-2)
4. Jongeneelen 0-1
12. Tillema 0-2