RIJNSBURGSE BOYS - Promovendus ADO`20 blijft de positieve verrassing in de Tweede Divisie. Tussen gerenommeerde ploegen als AFC, HHC, Katwijk en Koninklijke HFC staat de ploeg van trainer Roy van der Mije na vijf speeldagen op een derde plaats nadat het zaterdag met nipt verschil won van Rijnsburgse Boys.


De zege van de Heemskerkers op Middelmors was allerminst gestolen. De ploeg legde de nodige strijd in het duel en hoewel de openingsfase voor de thuisploeg was, zo mikte Asante op de paal, groeiden de gasten in de wedstrijd. Na een ruim half uur leverde dat een voorsprong op toen Ian Beelen met een schot keeper Zonneveld kansloos liet.

Na de rust kwam ADO'20 goed weg toen een kopbal van Van der Moot door Boerlage van de lijn werd gehaald, maar nadien waren de gasten in de tegenstoot vaak de gevaarlijste ploeg en het was aan Zonneveld te danken dat Rijnsburgse Boys op de been bleef. Trainer Martijn Lagendijk van de thuisploeg probeerde het nog met enkele aanvallende wissels, maar eigenlijk zonder al teveel problemen bleef ADO'20 overeind: 0-1.