DEN HAAG - ADO Den Haag heeft vrijdagavond in een leeg Cars Jeans Stadion een simpele zege behaald op hekkensluiter FC Dordrecht. Sem Steijn vervulde met drie goals een glansrol in de met 5-1 gewonnen wedstrijd.

Steijn maakte zijn eerste al na zes minuten en die score werd nog eens zes minuten later verdubbeld dor Ricardo Kishna. Voor de aanvaller zijn eerste goal sinds 2017 toen hij doel trof voor Lazio Roma tegen AC Milan. Nogmaals Steijn en Thomas Verheydt bepaalden de ruststand op 4-0.

ADO Den Haag kon in de tweede helft rustig achterover leunen, maar Sem Steijn was er op gebrand om de bal mee naar huis te nemen en maakte een ruim kwartier voor tijd zijn derde. FC Dordrecht mocht via Tim Hölscher nog wel de eer redden: 5-1.