DEN HAAG - De pijnlijke seizoenstart van ADO Den Haag bij Heracles Almelo (4-0 verlies) heeft een vervelend vervolg gekregen. De ploeg van coach Dirk Kuijt verloor zondagmiddag met 0-2 van FC Den Bosch. De wedstrijd werd na een straf voor ADO afgewerkt in een leeg stadion.

Zonder de steun van de fans startte de thuisploeg echter sterk. In de eerste paar minuten hadden Verheydt, Severina en Zwarts al kunnen scoren. Het spel golfde voor rust op en neer, maar ADO bleef de beste kansen krijgen. Het was echter FC Den Bosch dat twee keer scoorde uit een fraaie aanval via achtereenvolgens Ahannach en Cordoba.

Onder tropische omstandigheden vond FC Den Bosch het na rust wel best en kon ADO Den Haag niet beter.