RIJNSBURG - Veilig en coronaproof kun je dit jaar vanuit de auto je oudejaarslekkernijen ophalen bij de bakkerij. Op 30 en 31 december organiseert Bakker van Maanen voor de allereerste keer een heuse Oliebollen DRIVE IN op haar eigen terrein in Rijnsburg. Dat het een 'kort', maar sfeervol uitje mag worden voor iedereen in de regio.


Het idee om op oudejaarsdag een DRIVE IN te organiseren speelde al een aantal jaar geleden binnen onze organisatie, maar nu door corona en de huidige lockdown hebben wij de dit idee snel opgepakt en uitgerold, aldus Henk-Jan van Maanen. Oudejaarsdag is voor onze bakkerij en winkels ieder jaar één van de drukste dagen van het jaar, met de DRIVE IN proberen wij wat drukte weg te nemen in de winkelstraten. Wij vragen iedereen vooraf online te bestellen om de doorstroom te versnellen én om tijdens de DRIVE IN in de auto te blijven zitten zodat het echt een Pick-up point wordt. Mocht je onverhoopt vooraf niet besteld hebben, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Onze parkeerplaats krijgt een winterse mini make-over en natuurlijk is er gezellige muziek.

Met de DRIVE IN wil van Maanen haar klanten naast de allerlekkerste oudejaarslekkernijen een leuke unieke ervaring bieden zo aan het einde van dit bijzonder jaar.