Half bewolkt16.6 ℃

QuickMediator in Noordwijkerhout

QuickMediator

MEDIATION BIJ SCHEIDING
Het hoge woord is er uit: jullie gaan scheiden, maar wat moet er allemaal geregeld gaan worden? Een echtelijk woning, ouderschapsplan én zorgplan tbv minderjarige kinderen, pensioen, alimentatie, etc. Veel vragen komen op je af en hier heb je echt hulp bij nodig. Als Mediator gespecialiseerd in familierechten kan ik je hier van A t/m Z bij helpen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met mij op voor een geheel vrijblijvend & gratis intakegesprek ter kennismaking. Mobiel 06-12334125 of mail richard@quickmediator.nl

Wie ben ik?
Ik ben Richard Verweij, een ervaren en zelfstandige Mediator gespecialiseerd in het familierecht (90% echtscheidingen & 10% familie conflicten). Als Mediator ben ik aangesloten bij de franchiseorganisatie Quickmediator. De samenwerking met Quickmediator heeft een tweeledig voordeel;
1. Het eerste voordeel is dat wij een zeer competitief uurtarief van € 75,- hanteren voor onze diensten. In onze branche wordt dit uurtarief als zeer laag beschouwd, gezien onze concurrenten een uurtarief van tussen de €150 tot €180,- per uur hanteren.
2. Het tweede voordeel is dat wij op ons hoofdkantoor in Alkmaar beschikken over een groot team deskundigen met veel gespecialiseerde kennis en ervaringen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vragen op het gebied van fiscaal, woning, alimentatie, pensioen en juridisch. Door mijn samenwerking met Quickmediator, kan ik altijd terugvallen op deze specialisten als ik zelf tegen een moeilijk vraagstuk aan loop. In tegenstelling tot vele andere zelfstandige Mediators, brengen wij voor deze aanvullende diensten geen extra kosten in rekening.

Daarbuiten, en wellicht wel het aller belangrijkste, wil ik graag naar voren brengen dat zowel bij Quickmediator als bij mijzelf het “kinds belang” erg hoog staat. Dit zorgt ervoor dat ik niet alleen een ouderschapsplan maak bij een scheiding met kinderen, maar ook een zorgplan maak waarin alle afspraken duidelijk zijn opgenomen, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan in de dagelijkse zorgverdeling en eenieder weet waar hij/zij aan toe is. Uit eigen ervaring weet ik dat dit ook voor de kinderen erg fijn en rustgevend is zodat zij helderheid en duidelijkheid hebben over wanneer ze bij welke ouder verblijven en waar zij aan toe zijn.

Waarom Mediation?
Mediation is de beste, snelste én goedkoopste manier van scheiden, vooral wanneer het ook kinderen betreft. Met de “beste” manier bedoel ik dat Mediation kwalitatief en duurzaam is en veel effectiever is dan dat het met een advocaat zal zijn. Met Mediation vinden wij namelijk samen een oplossing waar jullie beiden achter staan, terwijl via een advocaat de echtscheiding via de rechtbank verloopt en een rechter in principe niets anders doet dan schikken, wat vaak leidt tot een winnaar en een verliezer. Met de “snelste” manier bedoel ik dat via Mediation het volledige traject van A tot Z binnen ongeveer 2 maanden geregeld kan zijn. Via een advocaat duurt dit traject vaak vele maanden langer, zeker wanneer het tot en vechtscheiding komt, dan spreek je vaak over jaren. Met de “goedkoopste” manier bedoel ik dat via mediation een echtscheiding vele malen goedkoper is dan dat het via een advocaat zal zijn. Ter illustratie, bij een eenvoudige scheiding liggen de kosten vaak al rond de €5.000,- tot €6.000,- en bij een vechtscheiding liggen deze kosten zelfs rond de €15.000,- tot €20.000,-.

Werkwijze
Elke Mediator gaat anders ter werk. Naar mijn mening is mijn werkwijze erg effectief en weet ik uit ervaring dat het altijd als erg fijn beschouwd wordt door mijn klanten. Ik start altijd met een gratis en vrijblijvend intakegesprek waarin ik de complexiteit van uw situatie probeer in te schatten en u hierbij een passend pakketprijs kan aanbieden. Uit ervaring is gebleken dat het aller belangrijkste van het intakegesprek wederzijds vertrouwen is. Dit vertrouwen is nodig om de gevoelige en emotionele zaken met elkaar te kunnen delen en samen tot de beste oplossing te kunnen komen. Mijn taak als Mediator is om u hierin te helpen, te begeleiden én te ontzorgen, zodat straks alles netjes van A t/m Z geregeld en vastgelegd is. Als extra service ben ik ook in de avonden en op zaterdagen beschikbaar voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek, mocht dit beter uitkomen. Indien gewenst, kom ik naar u toe of spreken we af op een neutrale locatie om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Tot slot wil ik benadrukken dat ik geen vaste werktijden van 9-17 uur hanteer. Ik sta 24/7 voor jullie klaar via e-mail, telefoon of Whatsapp voor al jullie vragen om het proces voor jullie zo aangenaam mogelijk te maken.

Prijsindicatie
Een prijsindicatie is lastig in te schatten gegeven de huidige beschikbare gegevens. De prijzen zijn namelijk erg afhankelijk van de complexiteit van uw echtscheiding. Maar, om u toch een globale inschatting te geven, werken wij met een drietal pakketprijzen. Over het algemeen komen de meeste mensen hier goed mee uit. De pakketprijzen zijn gebaseerd op een uurtarief van € 75,- per uur. De pakketprijzen variëren van €1.000,- voor pakket 1 tot €1.450,- voor pakket 2 en €1.750,- voor pakket 3, exclusief btw. Buiten deze pakketprijzen bieden wij natuurlijk ook aangepaste prijzen aan voor kleinere opdrachten, zoals bij familieconflicten of wanneer er alleen een ouderschaps- of zorgplan nodig is. Voor deze opdrachten worden er lagere pakketprijzen gehanteerd.

Hopelijk heeft bovenstaande informatie u inzicht gegeven in de mogelijkheden en wat ik u kan bieden. Mocht u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen hebben, laat het mij dan gerust weten zodat we dit kunnen bespreken.

Ik zie uw reactie graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,
Richard Verweij
Quickmediator
06-12334125

Foto's van QuickMediator

QuickMediator image 1
QuickMediator image 2
QuickMediator image 3
QuickMediator image 4
QuickMediator image 5

Zoek een bedrijf in Katwijk:

Adres
Heggerank 8
2211 NM  Noordwijkerhout
Mobiel
06-12334125
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over QuickMediator. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map