Bewolkt14.1 ℃

Maud Zoutenbier Visagiste & Haarstyliste

Maud Zoutenbier Visagiste & Haarstyliste

06-44828983
info@maudzoutenbier.nl
https://www.maudzoutenbier.nl

Maud Zoutenbier Visagiste & Haarstyliste

Maud Zoutenbier is geboren op 7 september 1998 in Leiderdorp en opgegroeid in Voorschoten. Al vanaf kleins af aan heeft zij interesse gehad in make-up waarbij ze bij haar oma thuis het liefst achter de make-up tafel zat en thuis stiekem het make-up palette van haar moeder pakte om ermee te spelen. Door de jaren heen is die interesse voor make-up nooit weggegaan en begon zij op 16-jarige leeftijd een beauty blog en ging intensief make-up looks posten op Instagram. Elke dag uit school schoot ze het liefst gelijk haar kamer in om nieuwe foto’s te maken en die te posten. Daaruit kreeg ze veel contact met zowel Nederlandse als Amerikaanse bedrijven en bouwde een flink aantal volgers op.

Toen Maud eenmaal begon aan haar opleiding Allround Grimeur aan het roc van Amsterdam gaf ze haar blog op omdat het in combinatie met school te druk werd. Op deze 3-jarige opleiding specialiseert ze zich op verschillende gebieden binnen in het vak. Namelijk visagie, FX, grime, pruiken maken, haarstyling en knippen, donkere huid, black hair en bruids make-up en haar. Daardoor is Maud breed inzetbaar en dus geen één opdracht waar zij nee tegen zal zeggen.

​In haar eerste jaar is zij gelijk begonnen met het opbouwen van een portfolio waardoor zij een groot netwerk heeft opgebouwd. Ook heeft ze tijdens haar schoolperiode stage mogen lopen bij Nickeloden vanuit Geen Bluf en voor de KRO/NCRV bij Pur Thijs, waar zij veel kennis over de TV-wereld en TV-make-up heeft opgedaan. Ook heeft Maud stage gelopen bij NYX Cosmetics in Amsterdam en is na haar stage periode daar blijven werken. Hier heeft zij veel verschillende soorten gezichten met problemen voorbij zien komen waar zij heel veel van geleerd heeft. Maud wordt inmiddels vertegenwoordigd door Bekstage Agency en Geen Bluf events.

Foto's van Maud Zoutenbier Visagiste & Haarstyliste

Maud Zoutenbier Visagiste & Haarstyliste image 1
Maud Zoutenbier Visagiste & Haarstyliste image 2
Maud Zoutenbier Visagiste & Haarstyliste image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Maud Zoutenbier Visagiste & Haarstyliste. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map