Bewolkt10.9 ℃

Kringloopwinkel Rataplan Monster in Monster

Kringloopwinkel Rataplan Monster

RataPlan Monster is een van de kleinste RataPlan winkels. De vestiging in Monster zetelt in een voormalige bouwmarkt van krap negenhonderd vierkante meter.


De zaak is verdeeld in de begane grond en kelder. Beide etages zijn via een trap en lift met elkaar verbonden. Met de lift worden aangeboden en verkochte spullen vervoerd, maar ook bezoekers kunnen er gebruik van maken. Op de begane grond zijn onder andere kleding, radio’s, cd-spelers en fietsen te vinden. Daarnaast vind je er schoenen, tassen, koffers, speelgoed, elpees, cd’s en dvd’s.


Ook televisietoestellen en gebruikte fietsen zijn hier te vinden. Beneden tref je onder meer meubels, kasten, boeken, witgoed als koelkasten en wasmachines aan. Maar ook kleingoed als kopjes en schotels, babyspullen, curiosa en bedden hebben een plek gevonden in de kelder. In de kelder worden aangeboden artikelen ook gecontroleerd, kleine reparaties verricht en van een prijssticker voorzien. Kringloopwinkelen op z’n leukst, ontdek het zelf! Parkeerproblemen doen zich bij deze RataPlan-zaak amper voor want het grote parkeerterrein voor winkelcentrum Passage biedt volop plaats.


Parkeren is gratis, zij het dat binnen blauwe zones beperkte tijden gelden en een parkeerschijf voor het raam dus verplicht is.

www.rataplan.com

Foto's van Kringloopwinkel Rataplan Monster

Kringloopwinkel Rataplan Monster image 1
Kringloopwinkel Rataplan Monster image 2
Kringloopwinkel Rataplan Monster image 3

Zoek een bedrijf in Katwijk:

Adres
Molenbrink 38
2681 EZ  Monster
Telefoon
088-8282782
Mobiel
06-18645677
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Kringloopwinkel Rataplan Monster. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map