KATWIJK - Boskalis gaat vanaf zaterdag 23 oktober rondleidingen over het werk organiseren en plaatst een uitkijkpunt langs de verdiepte ligging van de Tjalmaweg. Bovendien is het inloopspreekuur vanaf deze week weer in de bouwkeet, het digitale spreekuur komt te vervallen.

Rondleidingen op de bouwplaats

Vanaf zaterdag 23 oktober organiseert Boskalis elke twee maanden rondleidingen op het werk. Geïnteresseerden krijgen dan informatie over de voortgang van het werk en kunnen – onder begeleiding en als de werkzaamheden het toelaten – een kijkje nemen op de bouwplaats. U kunt zich hiervoor via e-mail inschrijven.

Uitkijkpunt langs de verdiepte ligging

Binnenkort plaats Boskalis ter hoogte van het voormalig Achterwegviaduct een uitkijkpunt van waar men een blik op het werk aan de verdiepte ligging van de Tjalmaweg kan werpen. Het uitkijkpunt is 24/7 vrij toegankelijk, inschrijven is niet nodig. Het hoogste punt is per trap bereikbaar, daardoor is het niet geschikt voor minder validen. Betreding is op eigen risico.

Inloopspreekuur Boskalis

Vanaf deze week organiseert Boskalis het wekelijks spreekuur op woensdagmiddag tussen 14:00 uur – 16:00 weer in de hoofdbouwkeet. U kunt zonder afspraak binnen wandelen en met het omgevingsteam van Boskalis in gesprek gaan.

Ga voor meer informatie en de contactmogelijkheden naar de pagina contact met Boskalis.